Eigenaar Melvin Drenthen voor zijn kringloop in Glanerbrug. „Wel gek dat veel ondernemers zeggen dat ze het zo zwaar hebben, maar dat wij de enige winkel zijn die nu echt de deuren opent.”
Volledig scherm
Eigenaar Melvin Drenthen voor zijn kringloop in Glanerbrug. „Wel gek dat veel ondernemers zeggen dat ze het zo zwaar hebben, maar dat wij de enige winkel zijn die nu echt de deuren opent.” © Frans Nikkels

Melvin Drenthen opent zijn kringloop in Glanerbrug uit protest: ‘Signaal dat het zo niet langer kan’

videoGLANERBRUG/EIBERGEN - Melvin Drenthen, eigenaar van de gelijknamige kringloopwinkels in Eibergen en Glanerbrug, opende dinsdag zijn winkels uit protest. Het was even als vanouds maar na slechts drie en een halfuur moest hij de deuren op last van handhavers weer sluiten.  „Hoop dat signaal is overgekomen dat zo niet langer kan.”

 1. Enschede ‘trots’ op de 10 km-race waarmee Nederland hopelijk weer van slot kan
  PREMIUM

  Enschede ‘trots’ op de 10 km-race waarmee Nederland hopelijk weer van slot kan

  ENSCHEDE - De stichting Enschede Marathon kan 16 mei eindelijk weer een eigen wedstrijd organiseren zonder de dwingende anderhalvemetermaatregelen. Op het afgesloten terrein van Twente Airport mogen vijfduizend recreatieve lopers aan de start staan voor een run van 10 kilometer. Directeur Sandra Melief: „Ik ben zo blij dat we een bijdrage gaan leveren aan het weer openstellen van de samenleving na de lockdown.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Honderd mensen gewond bij treinongeluk Egypte
  Play

  Honderd mensen gewond bij treinonge­luk Egypte

 2. Max Verstappen wint glijspektakel in Imola
  Play

  Max Verstappen wint glijspekta­kel in Imola

Enschede e.o.