Volledig scherm
© ANP XTRA

Onderzoek naar overtredingen gemeente Enschede bij opvragen medische gegevens: ‘Bijzonder blij mee’

ENSCHEDE - De Autoriteit Persoons Gegevens (AP) gaat een onderzoek instellen naar overtredingen van de gemeente Enschede van de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens). 

 1. Een natuurijsbaan na één nachtje vorst: heeft IJSCH Haaksbergen er een concurrent in Winterswijk bij?

  Een natuurijs­baan na één nachtje vorst: heeft IJSCH Haaksber­gen er een concurrent in Winters­wijk bij?

  HAAKSBERGEN/WINTERSWIJK - Het kan: schaatsen na één nacht vorst. Op de nieuwe ijsbaan van de Winterswijkse IJsvereniging (WIJV) zorgde de vrieskou in de nacht van zondag op maandag voor een ijsvloer van 1 centimeter dik. Een primeur. Schaatsvereniging IJSCH in Haaksbergen heeft er een gedegen concurrent bij in de strijd om de eerste marathon op natuurijs. ‘Interessant’, aldus de Haaksbergese preses Henk Dijksterhuis.
 2. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Dit is het nieuwe gebouw van ITC van de Universiteit Twente
  Play

  Dit is het nieuwe gebouw van ITC van de Universi­teit Twente

 2. De Meyboom is Overijssels cafetaria van het jaar
  Play

  De Meyboom is Overijs­sels cafetaria van het jaar

Enschede e.o.