Drukte in de Enschedese binnenstad. Burgemeester Onno van Veldhuizen: „We moeten zorgen dat we besmettingen voorkomen door drukte te mijden en afstand te houden. Dat geldt niet alleen op straat, op de markt, bij terrassen en in winkels, maar ook op het werk en in huis.”
Volledig scherm
Drukte in de Enschedese binnenstad. Burgemeester Onno van Veldhuizen: „We moeten zorgen dat we besmettingen voorkomen door drukte te mijden en afstand te houden. Dat geldt niet alleen op straat, op de markt, bij terrassen en in winkels, maar ook op het werk en in huis.” © Reinier van Willigen

Oproep burgemeester Enschede om corona-maatregelen beter na te leven

ENSCHEDE - Met warmer voorjaarsweer en Moederdag in het vooruitzicht roept burgemeester Onno van Veldhuizen op de corona-maatregelen beter na te leven. „Om te voorkomen dat versoepeling van de maatregelen moet worden uitgesteld of misschien zelfs voor een deel moet worden teruggedraaid.”

  1. Vertrek Pieter Omtzigt slaat in als een bom bij CDA-prominenten uit Twente: ‘Dit komt aan’
    PREMIUM

    Vertrek Pieter Omtzigt slaat in als een bom bij CDA-prominen­ten uit Twente: ‘Dit komt aan’

    ENSCHEDE - De beslissing van Pieter Omtzigt om het CDA na 17 jaar Kamerlidmaatschap te verlaten is onder CDA-prominenten in Oost-Nederland hard aangekomen. De harde kritiek van Omtzigt in zijn uitgelekte analyse, wordt verschillend beleefd. „De stijl van Pieter zou meer de norm moeten worden in het CDA: scherpte opzoeken, met de inhoud bezig zijn en naast mensen staan”, zegt Eddy van Hijum.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.