Volledig scherm
Eén van de gevonden sieraden © Politie

Politie Hengelo op zoek naar eigenaren gestolen sieraden

HENGELO - De politie is op zoek naar de eigenaren van diverse sieraden, die op Tweede Kerstdag werden aangetroffen na een aanhouding in Hengelo. Daar probeerde een man in de nacht van zondag op maandag in te breken in een schuur aan de Enschedesestraat, maar werd hij in de kraag gevat na een tip van een oplettende burger.

Na zijn arrestatie bleek de 48-jarige man uit Almelo tal van sieraden bij zich te hebben, vermoedelijk ook afkomstig van diefstallen en insluipingen.

Foto's
De politie plaatst op de eigen website nu foto's van de gevonden sieraden, met de vraag van wie ze zijn. Tussen de gevonden sieraden zitten oorbellen, hangertjes en een horloge. Mensen met meer informatie worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

  1. Kloppenborg overleden: vuurwerkramp bleef de klusjesman achtervolgen

    Kloppen­borg overleden: vuurwerk­ramp bleef de klusjesman achtervol­gen

    ENSCHEDE - Na een kort ziekbed is eerder deze maand Enschedeër Hennie Kloppenborg op 75-jarige leeftijd overleden. Zijn naam is voor altijd verbonden aan de vuurwerkramp. Kloppenborg was tijdens de ramp de klusjesman van het ontplofte bedrijf S.E. Fireworks. Na de ramp heeft hij getracht zo anoniem mogelijk zijn leven op te pakken. Gedurende lange tijd verbleef hij op een camping bij Buurse. Hij heeft nooit meer willen spreken over die zwarte 13 mei 2000, toen 23 mensen de dood vonden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.