Evelien Biermans, secretaris van de stichting Wissinks Möl, ontvangt uit handen van  Rob Schenk (gele polo), executeur-testamentair van de nalatenschap van schilder/tekenaar Jacq de Groot, een cheque ter waarde van 415.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Evelien Biermans, secretaris van de stichting Wissinks Möl, ontvangt uit handen van Rob Schenk (gele polo), executeur-testamentair van de nalatenschap van schilder/tekenaar Jacq de Groot, een cheque ter waarde van 415.000 euro. © Cees Elzenga

Postuum een weldoener: 'Hij kon zó mooi tekenen'

ENSCHEDE - Rob Schenk, taxateur-in-ruste, is belast met de afwikkeling van de nalatenschap van tekenaar en reclameman Jacq de Groot (1924-2010) uit Enschede. Hij deelt dezer dagen cheques uit aan vijf goede doelen. „Hij kon zó mooi tekenen.”

  1. Kuipers & Kuipers hebben wel trek in de feestmaand: 12 tips over schuim en bubbels
    PREMIUM
    Kuipers & Kuipers

    Kuipers & Kuipers hebben wel trek in de feestmaand: 12 tips over schuim en bubbels

    ENSCHEDE/HENGELO - December betekent ‘hoogseizoen’ voor Kuipers & Kuipers, want bij Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling wordt doorgaans een goed glas wijn of bier gedronken. In aanloop naar al dat klinken, proosten en genieten maken onze biersommelier Sanne en vinoloog Marleen je een beetje wegwijs in hun wereld. En om keuzestress voor te zijn delen ze hun eigen top vijf.

In samenwerking met indebuurt Enschede