Een vechtpartij tussen drugsdealers en -gebruikers bij het NS-station in Enschede was onlangs de aanleiding voor een stekelig debat in een commissievergadering tussen raadsleden en burgemeester.
Volledig scherm
Een vechtpartij tussen drugsdealers en -gebruikers bij het NS-station in Enschede was onlangs de aanleiding voor een stekelig debat in een commissievergadering tussen raadsleden en burgemeester. © videostill

Raadsfracties voeren druk op burgemeester op:
‘Kom met duidelijke visie op veiliger Enschede’

ENSCHEDE - Vier partijen in de gemeenteraad eisen van burgemeester Onno van Veldhuizen dat hij met duidelijke antwoorden komt op vragen over de veiligheid in Enschede. „Wij wensen geen ongegronde proefballonnetjes over bijvoorbeeld legalisatie van wietteelt, maar een fatsoenlijke visie met onderliggend beleid op het veiliger maken en houden van onze gemeente.”

  1. Eindelijk weer een echte Tukker in Oranje: deze Twentenaren en Achterhoekers gingen Weghorst voor
    PREMIUM
    INTERACTIEVE KAART

    Eindelijk weer een echte Tukker in Oranje: deze Twentena­ren en Achterhoe­kers gingen Weghorst voor

    ENSCHEDE - Van Willem Janssen uit Lonneker tot Wout Weghorst uit Borne: in ruim een eeuw tijd kwamen er zo’n achthonderd spelers uit voor Oranje. Een deel daarvan groeide op in Twente of de Achterhoek. Almelo mag zich met zes internationals hofleverancier noemen, maar ook voetballers uit Weerselo, Oldenzaal en Winterswijk droegen het shirt van het Nederlands elftal.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.