Artiesten  van de Nederlandse Reisopera verruilen de theaterzaal voor de camping, met 24 gratis voorstellingen op vijftien campings in Noord- en Oost-Nederland. Vandaag: Camping Scholtenhagen in Haaksbergen met Hans en Grietje.
Volledig scherm
PREMIUM
Artiesten van de Nederlandse Reisopera verruilen de theaterzaal voor de camping, met 24 gratis voorstellingen op vijftien campings in Noord- en Oost-Nederland. Vandaag: Camping Scholtenhagen in Haaksbergen met Hans en Grietje. © Annina Romita

Reisopera on tour: Van 5 vrachtwagens en 200 artiesten naar 2 artiesten en een caravan ‘We missen het publiek’

HAAKSBERGEN – Wie had voor corona gedacht dat de Nederlandse Reisopera deze zomer een campingtour zou doen? Maar in de drang om op te treden werden nieuwe wegen ingeslagen. Die naar een Haaksbergse camping, bijvoorbeeld.

  1. Woning aan de Meteorenstraat in Enschede gesloten door burgemeester na schietpartij

    Woning aan de Meteoren­straat in Enschede gesloten door burgemees­ter na schietpar­tij

    ENSCHEDE - Een woning aan de Meteorenstraat in Enschede is woensdag op last van de burgemeester gesloten. Volgens de politie speelde het pand een rol bij een schietincident in augustus. Daarbij gaat het vermoedelijk om een incident in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 augustus. Daarbij werd geschoten op de hoek van de Meteorenstraat en de Schorpioenstraat in de wijk Twekkelerveld. Niemand raakte gewond, wel werden korte tijd later drie mensen aangehouden. Een 31-jarige vrouw uit Hengelo, een 50-jarige man uit Enschede en een 25-jarige Hengeloër. De woning moet twee maanden gesloten blijven.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.