Martin van der Tuin (links) en Gerrit van de Voorde vertelden vorig jaar over de reünie van oud-werknemers van de Vliegbasis Twenthe. Het lijkt nu toch eindelijk te lukken.
Volledig scherm
Martin van der Tuin (links) en Gerrit van de Voorde vertelden vorig jaar over de reünie van oud-werknemers van de Vliegbasis Twenthe. Het lijkt nu toch eindelijk te lukken. © Emiel Muijderman

Reünie voor al het oud-personeel van Vliegbasis Twenthe gaat eindelijk door

ENSCHEDE - Na drie keer doorschuiven, kan het eindelijk doorgaan: de reünie voor iedereen die ooit op de Vliegbasis Twenthe heeft gewerkt. Voor het eerst ook werkelijk op de vliegbasis. Mede-organisator Gerrit Bakker is opgelucht.

  1. Straf voor ‘grievende’ Enschedese advocaat die in privézaak justitie de mantel uit veegt
    PREMIUM

    Straf voor ‘grievende’ Enschedese advocaat die in privézaak justitie de mantel uit veegt

    ENSCHEDE - De raad van discipline heeft de Enschedese advocaat Jérôme de Jong van Lier een voorwaardelijke schorsing opgelegd van twee weken. Hij liet zich ‘grievend en beledigend uit over de politie, het openbaar ministerie (OM) en de rechterlijke macht’, vindt de raad. Hoewel De Jong van Lier dat deed in een privézaak bij de kantonrechter - en niet in zijn hoedanigheid als advocaat - vinden de tuchtrechters zijn gedrag ‘zeer laakbaar’.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.