Beeld van naschoolse activiteiten die nu al plaatsvinden op sportpark Zoutendijk van Avanti Wilskracht. Het beoogde nieuwe multifunctionele sportpark biedt volgens het bestuur van de club kansen om met een vernieuwend aanbod te komen, zowel overdag als in de avonduren.
Volledig scherm
Beeld van naschoolse activiteiten die nu al plaatsvinden op sportpark Zoutendijk van Avanti Wilskracht. Het beoogde nieuwe multifunctionele sportpark biedt volgens het bestuur van de club kansen om met een vernieuwend aanbod te komen, zowel overdag als in de avonduren. © Reinier van Willigen

‘Sportpark van toekomst’ in Glanerbrug stap dichterbij

GLANERBRUG - Eén grote multifunctionele sportaccommodatie in Oost-Glanerbrug is een stap dichterbij gekomen. SV Sportlust Glanerbrug, GVV Eilermark en Omnisportvereniging Avanti Wilskracht hebben een intentieverklaring ondertekend voor een onderzoek naar ‘een sportpark van de toekomst’.

  1. Vluchtelingen of Hannah van Hendrik? Kiezen vindt publiek in Lonneker groot dilemma
    PREMIUM
    Geluiden van de straat

    Vluchtelin­gen of Hannah van Hendrik? Kiezen vindt publiek in Lonneker groot dilemma

    LONNEKER - De 500 vluchtelingen in de noodopvang op de voormalige vliegbasis moeten volgende week weg. Vanaf begin juli start de opbouw van theaterspektakel Hannah van Hendrik op de evenementenlocatie. Waar moeten de vluchtelingen naartoe? Het is onbekend. Moeten zij wijken of de theatermakers? Verslaggever Josien Kodde peilde de stemming in Lonneker en concludeert dat kiezen een dilemma is.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.