Het afnemen van een coronatest.
Volledig scherm
Het afnemen van een coronatest. © ROBIN UTRECHT

Twentse coronacijfers: 62 nieuwe besmettingen, geen sterfgevallen

ENSCHEDE  - Het afgelopen etmaal zijn in Twente 62 mensen positief getest op het coronavirus. Er waren geen nieuwe sterfgevallen door het virus. Dat blijkt uit cijfers die het RIVM woensdagmiddag bekendmaakte. Landelijk werden 1935 nieuwe besmettingen vastgesteld.

 1. Waar zijn de duizenden stripboeken van de overleden vader van Zeb gebleven? ‘Voel me verantwoordelijk’
  PREMIUM

  Waar zijn de duizenden stripboe­ken van de overleden vader van Zeb gebleven? ‘Voel me verantwoor­de­lijk’

  De vader van Zeb Olden was een groot stripboekenverzamelaar. Na zijn plotselinge dood stond de indrukwekkende collectie met duizenden stripboeken opgeslagen bij een familielid. Althans, dat dacht hij. Negen jaar later blijkt een deel van de indrukwekkende collectie verdwenen. Olden vermoedt dat ze zijn gestolen terwijl zijn vader op zijn sterfbed lag. ,,Ik hoop dat iemand ze herkent.’’
 2. Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger in hart en nieren Benny ter Huurne

  Koninklij­ke onderschei­ding voor vrijwilli­ger in hart en nieren Benny ter Huurne

  HAAKSBERGEN – Benny ter Huurne is een vrijwilliger in hart en nieren. Dat bewijst hij al 45 jaar in Buurse en Haaksbergen. Er hoeft maar te worden gebeld en hij staat klaar. Of het nu is voor de Buurser Revue, de wandelkring DIO, het dorpsblad Oons Dörpke of de Buurtbus. Vanwege zijn vele verdiensten op diverse terreinen is Benny ter Huurne dinsdagavond benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.