Het ontwerp van de nieuwe moskee in Enschede.
Volledig scherm
Het ontwerp van de nieuwe moskee in Enschede. © Artist impression

Weer bijt PVV in Enschede in het stof over verbod gebedsoproep en moskee

ENSCHEDE - Een oproep van de PVV Enschede om de gebedsoproep van de moskee te verbieden is verworpen in de gemeenteraad. 

 1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970
 2. Zo vieren Tukkers hun verjaardag in de gedeeltelijke lockdown: proosten via de app en een felicitatiestoet
  PREMIUM

  Zo vieren Tukkers hun verjaardag in de gedeelte­lij­ke lockdown: proosten via de app en een felicita­tie­stoet

  ENSCHEDE - Het zal je maar overkomen: de taart is besteld, de uitnodigingen zijn verstuurd en de slingers al opgehangen. En dan komt de gedeeltelijke lockdown. Geen blokjesverjaardagen, niet meer dan drie gasten over de vloer. Een écht feestje zit er tijdens de tweede golf helaas niet in. Maar hoe vier je je verjaardag dan wél? We vroegen het aan deze jarige Twentenaren.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.