Volledig scherm
© Annina Romita

Welke restaurants in Enschede laten eten bezorgen?

ENSCHEDE - Thuis uit eten kan bijna net zo gevarieerd als in het centrum. Alles is beschikbaar, van Thais tot veganistisch. De lijst met Enschedese restaurants die bezorgen is hier te vinden. Hij wordt elke dag bijgewerkt door Enschede Promotie. 

Op de lijst staan op dit moment een kleine dertig restaurants. Zaken die er niet op staan maar dat wel graag willen, kunnen een mailtje sturen naar  info@enschedesamensterk.nl

Andere hulp

Enschede Promotie verzamelt ook alle andere initiatieven, zoals een website die hulpvragers en hulpaanbieders bij elkaar brengt en een website die hulpmiddelen voor de zorg inzamelt. Ook doneeracties, kinderactiviteiten en steun voor lokale ondernemers krijgt hier aandacht. Een overzicht van alle initiatieven is hier te vinden. 

 1. Toegewijde huisvriend (30) uit Enschede wordt verdacht van misbruik slapende kinderen: ‘hoe zwart is je geest’
  PREMIUM

  Toegewijde huisvriend (30) uit Enschede wordt verdacht van misbruik slapende kinderen: ‘hoe zwart is je geest’

  ENSCHEDE/ALMELO - Johan M. (30) is een goede huisvriend en scoutingleider die zich op een moeilijk moment met veel liefde en toewijding ontfermt over de nog jonge kinderen van een Enschedees gezin in moeilijkheden. Tenminste, zo lijkt het. Want als zijn vriendin eind mei vorig jaar een USB-stick in zijn broekzak vindt blijkt deze vol te staan met foto-en filmopnamen waarop M. de in diepe slaap verkerende kinderen van het gezin misbruikt. Als het aan officier van justitie Eddie Leunk ligt maakt de rechtbank korte metten met M.. Hij eist een gevangenisstraf van 4 jaar waarvan 1 jaar voorwaardelijk.
 2. Overvallers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraffen voor beide daders

  Overval­lers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraf­fen voor beide daders

  ALMELO/ENSCHEDE - Djo E. (22) uit Enschede is veroordeeld tot een celstraf van 20 maanden waarvan 4 voorwaardelijk omdat hij op 2 januari dit jaar een pizzakoerier beroofde in zijn woonplaats. Ook moet E. nog een openstaande voorwaardelijke celstraf van drie maanden uitzitten. Voor mededader Ariel M. (20) waren de Almelose rechters milder, hij kreeg 10 maanden jeugddetentie waarvan 167 dagen voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.