Henk-Jan van der Holst  van Eye Safety Security voor het winkelcentrum Zuid. „Volgend jaar gaan we bij het keurmerk Veilig Ondernemen voor het maximale aantal van vijf sterren. Daarmee hoort Zuid bij de veiligste winkelcentra van Nederland.”
Volledig scherm
PREMIUM
Henk-Jan van der Holst van Eye Safety Security voor het winkelcentrum Zuid. „Volgend jaar gaan we bij het keurmerk Veilig Ondernemen voor het maximale aantal van vijf sterren. Daarmee hoort Zuid bij de veiligste winkelcentra van Nederland.” © Lars Smook

Wildwesttaferelen bepalen beeldvorming Zuid-Enschede: ‘Zulke incidenten geven je machteloos gevoel’

ENSCHEDE - Een man die omstanders bedreigt met een mes en iemand die schoten lost na ruzie over een parkeerplek: wildwesttaferelen in en nabij het winkelcentrum Zuid. Zorgen overheersen in de Wesselerbrink. Over de incidenten, maar ook over de beeldvorming. „We doen er alles aan om het leuk te maken in de wijk, maar dit maakt veel kapot.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.