Volledig scherm
© Stock.xchng

25.000 euro voor 14 goede doelen in Enschede

ENSCHEDE - Veertien goede doelen in Enschede hebben samen bijna 25.000 euro ontvangen. Het geld komt van Uitvaartcentrum Varviksingel. De uitgekozen goede doelen passen bij de werkzaamheden van het uitvaartcentrum.

Het gaat om het hospice, Leendert Vriel, Stichting Hiernaast, Voedselbank, Kledingbank, Stichting Bijzondere Noden, Resto VanHarte, De Wonne, Leger des Heils, Timon, Stichting Present, City Pastoraat, Diaconaal Platform en Huis van Verhalen.

“We hebben dit jaar 14 goede doelen in en rondom Enschede uitgekozen”, stelt bestuurder Marinus Schothans van Stichting Diacon, beheerder van het uitvaartcentrum. Het zijn allemaal doelen die volgens ons extra aandacht en dus ook geld verdienen.”

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.