anp
Volledig scherm
© anp

3,5 jaar cel geëist tegen Enschedese drugsdealer met 140.000 euro in zijn auto

ENSCHEDE - Justitie heeft dinsdag 3,5 jaar cel geëist tegen Navid S.M., een Iranees uit Enschede die wordt verdacht van het dealen in drugs. Bij zijn aanhouding trof de politie 140.000 euro cash aan in zijn auto.

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Malafide zorgbureaus moet je opjagen, met het mes tussen de tanden
  PREMIUM

  Malafide zorgbu­reaus moet je opjagen, met het mes tussen de tanden

  Kort verhaal: een overvaller slentert op zijn gemakje de bank uit. Hij sleept een zak vol geld achter zich aan, bankbiljetten dwarrelen vrolijk rond. Een bewaker houdt attent de deur open. Alle ogen zijn gericht op een man achter een loket, driftig in de weer met een rekenmachine. Die zet zijn brilletje af, kijkt de ruimte rond en zegt: yep, wat ik al dacht: hem laten gaan kost minder dan hem aanhouden. Iedereen klapt en juicht, tevreden dat er geld is bespaard. De overvaller loopt fluitend de straat uit.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.