Volledig scherm
© Politie Enschede

'Aangereden roofvogel' blijkt voetganger uit Enschede

ENSCHEDE - De politie kreeg maandagochtend een melding van een onwel persoon op straat. De voetganger, een man, bleek ter hoogte van de kruising Oliemolensingel met de Hoge Bothofstraat te zijn aangereden door een auto. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Van het ongeval zijn videobeelden gemaakt. De politie wilde deze beelden tijdens het televisieprogramma ‘Onder de Loep’ laten zien, maar dat is niet meer nodig. Maandag meldde zich namelijk een persoon bij een garage in Enschede. De persoon zei schade aan zijn auto te hebben door een aanrijding met een roofvogel.

Gesprek
De medewerkers van de garage geloofden dit verhaal echter niet en alarmeerden de politie. Agenten hebben vervolgens telefonisch contact gehad met de eigenaar. Hij gaf in het gesprek aan wel degelijk een aanrijding met een persoon te hebben gehad.

Onderzoek
De auto is inmiddels in beslag genomen en zal door agenten van de technische recherche onderzocht worden op sporen van het ongeval. De verdachte wordt binnenkort op het politiebureau verwacht.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Volledig scherm
© Politie Enschede
Volledig scherm
© Politie Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.