Het OM wil 5 voormalige kopstukken van Satudarah lang achter de tralies hebben voor deelname aan een criminele organisatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het OM wil 5 voormalige kopstukken van Satudarah lang achter de tralies hebben voor deelname aan een criminele organisatie. © Carlo ter Ellen

Advocaat Satudarah-oprichter Michel B. uit Enschede: ‘OM bracht mijn cliënt bewust in gevaar’

ZWOLLE/ENSCHEDE - Satudarah-kopstuk Michel B. uit Enschede is volgens zijn advocaat door het Openbaar Ministerie (OM) willens en wetens in levensgevaar gebracht. Raadsvrouw Karin Blonk trok in haar uitgestelde pleidooi fel van leer tegen het onderzoek en de wijze van dossiervorming door het OM. 

  1. Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Het is het jaarlijkse hoogtepunt van de wijk: de Meimarkt Pathmos. Zaterdag werd die al weer voor de negentiende keer gehouden. Altijd gezellig, altijd duizenden bezoekers die over de kilometerlange rommelmarkt door de karakteristieke straten van Pathmos rondstruinen. Bewoners en verkopers van buiten de wijk hadden hun zolders weer flink uitgekamd en gelukkig werden er goede zaken gedaan. Mede dankzij de optredens op het Muziekplein dat bij de Meimarkt hoort, zat ook de muzikale stemming er als vanouds goed in.
    Enschede