Armando uit Enschede verdient zijn boterham met de verkoop van lachgas

videoENSCHEDE – De handel in lachgas is aantrekkelijk. Armando uit Enschede kan ervan rondkomen. Hij denkt dat de minister van Justitie en Veiligheid misbruik van lachgas kan voorkomen door afspraken met professionele leveranciers zoals hij te maken en de cowboys aan te pakken.

 1. Dit kun je komend weekeinde doen in Enschede: kunst, hoogvliegers en met een handdoekje naar de naturistencamping

  Dit kun je komend weekeinde doen in Enschede: kunst, hoogvlie­gers en met een handdoekje naar de naturisten­cam­ping

  Twintig zieke of gehandicapte kinderen kiezen op zaterdag 10 juni op Twente Airport met het vliegtuig het luchtruim kiezen tijdens Wheels and Wings op en rond het vliegveldterrein. Even de zorgen van alledag vergeten, dat wat de organisatie van Wheels and Wings wil voor de kinderen. Naast de vluchten boven Twente kunnen kinderen op Twente Airport op de foto met een Ferrari of andere bezienswaardige sportwagen. Ook wordt met vijftig auto’s vanaf het vliegveld de rally Ronken en Vonken gereden. De tocht van 150 kilometer voert door delen van Twente en doet een groot aantal markante plekken aan in de regio. De finish en feestelijke afsluiting is later weer op het vliegveld.
  Enschede
 2. Met deze romantische wandeling in Haaksbergerveen kom je alles te weten over een schaapskudde: ‘De leidgeit heeft een bel en gps’
  PREMIUM
  met foto's

  Met deze romanti­sche wandeling in Haaksber­ger­veen kom je alles te weten over een schaapskud­de: ‘De leidgeit heeft een bel en gps’

  Wandelen met een groep, weetjes over het Haaksbergerveen, ontmoeting met de herder en diens kudde, lunchen in het veld, lekker ‘zennen’. Dat zijn de ingrediënten van een gezamenlijk project van het IVN Haaksbergen en de Stichting Schaapskudde Haaksbergen (SSH): met een gids op zoek naar de schaapskudde. Afgelopen zondag was de primeur.
  Haaksbergen