Attention! Opbouw Paaskermis in Enschede volop bezig

VIDEOENSCHEDE - In het Volkspark in Enschede wordt al dagen volop gebouwd aan diverse kermisattracties. Komende zaterdag start de traditionele Paaskermis. De meeste exploitanten zijn al bijna klaar met het neerzetten en uitpakken van hun attracties. Ze focussen zich nu vooral op klein onderhoud, zoals een poetsbeurt of het repareren van lampjes.

Zonder bezoekers is het ook al gezellig in het park. Tussen de kermisexploitanten onderling worden grappen gemaakt en verhalen verteld. De caravans waar ze wonen en slapen zijn te vinden achter de attracties.

Ook dit jaar staan er weer tientallen attracties in het Volkspark. Van misselijkmakende attracties tot een rustig ritje in de buggy’s, en wie niet van attracties houdt kan terecht bij het eendjes vangen, touwtje trekken en de vele gok- en grijpautomaten. Traditiegetrouw zijn er ook deze editie weer diverse eetkraampjes, met onder meer oliebollen en suikerspinnen. De Paaskermis start zaterdag en wordt paasmaandag 22 april afgesloten met een vuurwerkshow.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

Volledig scherm
Opbouw kermis Enschede © Reinier van Willigen

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.