Volledig scherm
© Dennis Bakker / News United

Auto op zijn kant na ongeluk in Enschede, één gewonde

112ENSCHEDE - Op de Floraparkstraat in Enschede is vrijdagavond een persoon gewond geraakt na een ongeluk tussen twee auto's. Bij de botsing raakte één van de auto's op zijn kant. Tijdens de afhandeling van het ongeval moest de politie ingrijpen om opstootjes te voorkomen.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Gladiolenstraat. Over de ernst van de verwondingen van de betrokken bestuurder is niks bekend. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

De aanrijding trok veel bekijks uit de buurt, wat bijna leidde tot enkele opstootjes. De politie greep echter tijdig in.

  1. Kloppenborg overleden: vuurwerkramp bleef de klusjesman achtervolgen

    Kloppen­borg overleden: vuurwerk­ramp bleef de klusjesman achtervol­gen

    ENSCHEDE - Na een kort ziekbed is eerder deze maand Enschedeër Hennie Kloppenborg op 75-jarige leeftijd overleden. Zijn naam is voor altijd verbonden aan de vuurwerkramp. Kloppenborg was tijdens de ramp de klusjesman van het ontplofte bedrijf S.E. Fireworks. Na de ramp heeft hij getracht zo anoniem mogelijk zijn leven op te pakken. Gedurende lange tijd verbleef hij op een camping bij Buurse. Hij heeft nooit meer willen spreken over die zwarte 13 mei 2000, toen 23 mensen de dood vonden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.