Volledig scherm
© ANP

Automobilist mishandelt zijn bijrijdster ernstig in Enschede

ENSCHEDE - Afgelopen vrijdag heeft in Enschede een ernstige mishandeling plaatsgevonden op de Lippehorst. Een bestuurder sloeg zijn bijrijdster tot bloedens toe op het hoofd.

De bestuurder van een kleine okerkleurige auto sloeg zijn bijrijdster rond 12.00 uur 's middags zo hard dat het leek alsof ze buiten bewustzijn raakte. Het slachtoffer heeft zich nog niet gemeld. 

Wel heeft één getuige zich gemeld bij de politie. Deze verklaarde dat een witte personenauto en een rode motor kort na het incident achter het bewuste voertuig moesten stoppen, omdat zij er niet langs konden. De getuige heeft daarnaast drie bouwvakkers op het incident gewezen. 

De politie zoekt deze getuigen en roept het slachtoffer op zich te melden. 

Volledig scherm
Plaats van het incident © Politie Enschede
  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.