Beautysalon 'vliegt' door Esdoornstraat in Enschede

VideoENSCHEDE - De verhuizing van schoonheidssalon La Belleza aan de Esdoornstraat in Enschede ging niet onopgemerkt voorbij aan buurtbewoners. De nieuwe beautysalon werd donderdag met een enorme hijskraan vanaf de straat naar de achtertuin van eigenaresse Carina Barelds verplaatst. De klus trok veel bekijks. 

Barelds werkte drie jaar vanuit haar woning. „Nu ga ik eindelijk de deur uit. Ik ga op mezelf”, zegt ze met een lach. De wimper- en wenkbrauwstyliste doet haar behandelingen voortaan in de unit in haar achtertuin. 

Voor de klus was de straat deels afgesloten. Omdat de salon niet door de poort kon, werd de unit over het woonhuis getild. 

Volledig scherm
© Still Video

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.