Volledig scherm
© Pixabay

Bejaarde vrouw uit Boekelo voor 5000 euro opgelicht door ‘pannenverkoper’

BOEKELO - De politie is op zoek naar een ‘pannenverkoper‘ die een 86-jarige vrouw uit Boekelo voor 5000 euro heeft opgelicht.  Volgens de bejaarde Boekelose gaat het om ‘een nette en joviale man‘, die echter ook ‘opdringerig‘ was. 

„Door zijn verhaal en opdringerigheid heeft de vrouw vijf pannensets gekocht“, meldt de politie Enschede op Facebook. „Ze moest hier een bedrag van 5000 euro voor betalen. Dit geld is door de vrouw gepind bij een bank in de omgeving. De pannenset was natuurlijk geen 5000 euro waard en de vrouw zit dus met een flinke schadepost. De man reed in een Opel Mokka“, aldus de politie die op social media  waarschuwt voor deze vorm van oplichting. 

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Volkswijk in Enschede eert
mr. en mrs. Pathmos postuum
met Willem en Betsie Van Voorstplein

    Volkswijk in Enschede eert mr. en mrs. Pathmos postuum met Willem en Betsie Van Voorst­plein

    ENSCHEDE - Tijdens de jaarlijkse Meimarkt in Pathmos hebben buurtbewoners zaterdagmiddag een speciaal postuum eerbetoon gebracht aan het Willem en Betsie van Voorst, het echtpaar dat in het verleden ontelbare vrijwilligersfuncties vervulde in en voor de volkswijk in Enschede. Ruim twee maanden na het overlijden van Betsie (71) en ruim vier jaar na de dood van Willem werd op het plein voor hun oude woning het groene bord Willem en Betsie van Voorstplein onthuld door hun dochter.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.