Volledig scherm
PREMIUM
In de Grolsch Veste keken deelnemers van Supporter van Elkaar naar de eerste aflevering van de documentaire over het project. © Lars Smook

Bij de deelnemers van project Supporter van Elkaar is de lach weer helemaal terug

De eerste groep deelnemers aan het project Supporter van Elkaar, onderdeel van Scoren in de Wijk van FC Twente, heeft vrijdagavond de première beleefd van de documentaireserie waarin ze zelf de hoofdrol spelen.

Een beetje zenuwachtig, maar toch ook heel nieuwsgierig naar het eindresultaat, kwamen de deelnemers van het project gisteravond naar de Grolsch Veste. Mensen uit Dolphia en Zuid werden maandenlang gevolgd door Willy Behrens en cameraman Cars Bijlstra bij hun zoektocht naar meer positiviteit en wat meer glans in hun leven. En getuige de reacties na afloop van de eerste aflevering, is dat geslaagd.

  1. Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’
    PREMIUM

    Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’

    HENGELO - Toen hij eerste kerstdag uit bed werd gebeld over de moord op Chantal de Vries in Hengelo, besefte recherchechef Arjan Derksen niet meteen dat hij voor het eerst verantwoordelijk was voor een moordonderzoek. „Daar sta je niet bij stil. Als het gebeurt, wil je gewoon zo goed mogelijk je werk doen.” Inmiddels heeft hij een goed beeld van Twentse onderzoeken naar zware misdaad.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.