De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de PVV Overijssel een boete opgelegd van 7500 euro vanwege het uitlekken van een e-mail met bijzondere persoonlijke gegevens.
Volledig scherm
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de PVV Overijssel een boete opgelegd van 7500 euro vanwege het uitlekken van een e-mail met bijzondere persoonlijke gegevens. © ANP

Boete van 7500 euro voor PVV Overijssel vanwege uitgelekte mail aan Vrienden van de PVV

ENSCHEDE - Een e-mail over een bijeenkomst voor de achterban van de PVV Overijssel krijgt een financieel staartje. Omdat de namen van 101 geadresseerden zichtbaar waren voor iedereen die een uitnodiging kreeg, werden de politieke opvattingen van deze personen gelekt. Reden voor de Autoriteit Persoonsgegevens om de Partij voor de Vrijheid een boete van 7500 euro op te leggen.

  1. Hoop voor Stephanie uit Enschede in zoektocht naar haar biologische vader

    Hoop voor Stephanie uit Enschede in zoektocht naar haar biologi­sche vader

    ENSCHEDE - Er gloort wat meer hoop voor de Enschedese Stephanie Schnettberg (35) in haar zoektocht naar haar biologische donorvader. Na haar aangrijpende interview in Tubantia kreeg zij vele tientallen tips, waarvan enkele zeer hoopgevend. Morgen leidt één van die tips zelfs al tot een dna-test bij een Twentse vrouw, die niet uitsluit dat ze een halfzus is. Ook het tv-programma Spoorloos heeft zich bij Stephanie gemeld om een aflevering aan haar zoektocht te besteden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.