Linda Hilberink: „Een Enschedese verdachte van een wietplantage beweerde bij hoog en bij laag dat hij onschuldig was. Terwijl hij bij wijze van spreken de plantjes aan het oogsten was toen de politie binnenviel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Hilberink: „Een Enschedese verdachte van een wietplantage beweerde bij hoog en bij laag dat hij onschuldig was. Terwijl hij bij wijze van spreken de plantjes aan het oogsten was toen de politie binnenviel.” © Emiel Muijderman


Het hele smoezenboek kwam voorbij, terwijl de Enschedeër bij wijze van spreken de plantjes aan het oogsten was toen de politie binnenviel

Hij is boos. Voelt zich een slachtoffer. Niet zomaar een slachtoffer. Maar ‘onmeunig’. Hij is de eigenaar van een pand waarin voor de tweede keer een hennepkwekerij werd ontdekt. De Enschedese burgemeester sloot in maart het bewuste bedrijfspand aan Het Sander.

  1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
    PREMIUM

    Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

    De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
    Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede