Volledig scherm
PREMIUM
(Foto ter illustratie) © Getty Images

Capoeiracoach spoorloos na beschuldigingen misbruik

ENSCHEDE - De capoeiratrainer uit Enschede die beschuldigd wordt van ongewenst (seksueel) gedrag is spoorloos. De man zou ruim drie weken geleden terugkeren in Twente, maar heeft zich nog niet gemeld. Mogelijk heeft hij meer slachtoffers gemaakt.

De vechtdansdocent zou een minderjarige leerlinge ongepast (seksueel) hebben benaderd. Het meisje (17) stapte naar de politie. De aangifte is in behandeling, de politie heeft de zaak in onderzoek. Inmiddels gaan er geluiden dat er meer slachtoffers zijn. Hoever het misbruik precies gaat, is onbekend. De politie wil vooralsnog niet reageren op de zaak.

  1. Kloppenborg overleden: vuurwerkramp bleef de klusjesman achtervolgen

    Kloppen­borg overleden: vuurwerk­ramp bleef de klusjesman achtervol­gen

    ENSCHEDE - Na een kort ziekbed is eerder deze maand Enschedeër Hennie Kloppenborg op 75-jarige leeftijd overleden. Zijn naam is voor altijd verbonden aan de vuurwerkramp. Kloppenborg was tijdens de ramp de klusjesman van het ontplofte bedrijf S.E. Fireworks. Na de ramp heeft hij getracht zo anoniem mogelijk zijn leven op te pakken. Gedurende lange tijd verbleef hij op een camping bij Buurse. Hij heeft nooit meer willen spreken over die zwarte 13 mei 2000, toen 23 mensen de dood vonden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.