Jan Zantinge (links) en Mart Groenman van COVIDTest Nederland hebben de samenwerking met de GGD per direct beëindigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Zantinge (links) en Mart Groenman van COVIDTest Nederland hebben de samenwerking met de GGD per direct beëindigd. © Reinier van Willigen

Commerciële testlocaties en GGD op ramkoers na schenden afspraken: ‘Zo werkt het niet’

ENSCHEDE -  De commerciële teststraten verenigd in SON (Stichting Open Nederland) dreigen de samenwerking met de GGD/GHOR al na twee dagen te beëindigen. Reden is het volgens hen niet nakomen van afspraken door de GGD, waardoor het voor de commerciële teststraten niet te doen is om als back-up te dienen. 

 1. Zo speurde de recherche naar de Enschedese hennepbende van Goudlokje en Stekkenboer
  PREMIUM

  Zo speurde de recherche naar de Enschedese hennepben­de van Goudlokje en Stekken­boer

  ENSCHEDE - Het was voor de politie als een puzzel waarvan ineens alle stukjes op hun plaats vielen. Toen ze gekraakte chatberichten analyseerde kon ze diverse mensen uit de hennepwereld aan elkaar koppelen evenals eerder geruimde henneppanden. Zo kwam het tot de grote klapper op 9 mei toen de Dienst Speciale Interventies uitrukte naar Enschede. Een reconstructie van het onderzoek Aragan21, gebaseerd op het voorgeleidingsdossier.
 2. Dit voormalige zomerhuisje is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk van Enschede
  PREMIUM
  Reportage

  Dit voormalige zomerhuis­je is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk van Enschede

  ENSCHEDE - Zou je hier (zie foto 1) willen wonen? Dit voormalige zomerhuisje van de textielfamilie Blijdenstein is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk ’t Vaneker aan de rand van Enschede. Begin maar vast te sparen, tweede helft dit jaar komt het hans-en-grietjehuis op de markt. ’t Vaneker, pronkstuk van particulier opdrachtgeverschap, is bijna af. Een rondleiding aan de hand van foto’s.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.