Volledig scherm
Congres in Wilminktheater © Baayens

Congresregio Twente van start met bijna 30 partners

Deze week is de Congresregio Twente van start gegaan. Deze congresregio is tot stand gekomen dankzij bijdragen van de provincie Overijssel en het samenwerkingsverband Hotel Overleg Twente. Het initiatief maakt deel uit van Twente Marketing.

In totaal zijn bijna 30 congres- en vergaderlocaties uit Twente aangesloten als partner. Zij beschikken samen over ruim 1000 hotelkamers en meer dan 120 congres- en vergaderzalen. Het diverse aanbod aan locaties loopt uiteen van kleinschalige familie- en boetiekhotels, theaters tot businessclubs van voetbalstadions.

High Tech en noaberschap
Congresregio Twente kiest voor een sectorale benadering, dat aansluit bij de door de provincie benoemde topsector High Tech. Er zal worden samengewerkt met onderwijsinstellingen, ondernemingen en overige organisaties die actief zijn in deze sector. De organisatie is ervan overtuigd dat deze focus zal bijdragen aan een goede positionering van Twente, als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Mede door de uitstraling van Twente als het Landgoed van Twente en de oprechte aandacht voor gasten voorkomend uit de noaberschap dat in Twente deel uitmaakt van de eigen cultuur.

Voor meer informatie en boekingen, kijk op www.congresregiotwente.nl

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.