ENSCHEDE - Kruispunt Kuipersdijk/Mooienhof wordt nu met kentekencamera's in de gaten gehouden. Het kruispunt dat steeds drukker wordt staat bekend om het 'ilegale gebruik'. Rechtsafslaan van Kuipersdijk naar Mooienhof is niet toegstaan maar wordt wel gedoogd.
Volledig scherm
ENSCHEDE - Kruispunt Kuipersdijk/Mooienhof wordt nu met kentekencamera's in de gaten gehouden. Het kruispunt dat steeds drukker wordt staat bekend om het 'ilegale gebruik'. Rechtsafslaan van Kuipersdijk naar Mooienhof is niet toegstaan maar wordt wel gedoogd. © Lars Smook

Controle op 'illegale afslag' in Enschede kan jaren duren

ENSCHEDE - Als de gemeenteraad deze maand besluit dat het definitief verboden is van de Kuiperdijk af te slaan naar de Mooienhof, lijkt het nog wel even te duren voordat er doortastend tegen overtreders wordt opgetreden.

  1. Mishandelde Bashar Fathallah (66) uit Enschede wilde aangifte doen, maar overleed voor hij een kans kreeg
    PREMIUM

    Mishandel­de Bashar Fathallah (66) uit Enschede wilde aangifte doen, maar overleed voor hij een kans kreeg

    Hij kreeg klappen met een stoel, ging met zijn verwondingen op bed liggen, maar er was niemand die alarm sloeg. Pas drie dagen later trof de politie Bashar Fathallah onderkoeld en meer dood dan levend aan na een melding van een overbuurman. Op maandag 28 februari overleed hij aan de gevolgen van een longontsteking. De vraag nu: in hoeverre is dat verdachte Thomas G. aan te rekenen?

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.