Wietse Offringa, projectmanager bij Cooll Sustainable Energy Solutions bij de een nieuwe HR-ketel met geïntegreerde warmtepomp.
Volledig scherm
PREMIUM
Wietse Offringa, projectmanager bij Cooll Sustainable Energy Solutions bij de een nieuwe HR-ketel met geïntegreerde warmtepomp. © Annina Romita

Cooll denkt met innovatieve warmteketel ‘belangrijke werkgever’ te worden in Twente

ENSCHEDE/HENGELO - Dankzij de twee miljoen euro die Cooll Sustainable Energy Solutions in Enschede vorig jaar ophaalde bij investeerders, kan het haar innovatieve hoog rendementketel met geïntegreerde hybride warmtepomp doorontwikkelen. Daarmee kan 30 procent energie worden bespaard. De eerste ketel wordt nu getest in een woonomgeving.

  1. DJ Isis viert jubileumjaar: in Goor opgegroeide pionier van de dansmuziek zit dertig jaar in het vak
    PREMIUM

    DJ Isis viert jubileum­jaar: in Goor opgegroei­de pionier van de dansmuziek zit dertig jaar in het vak

    AMSTERDAM/GOOR - Ze was nachtburgemeester van Amsterdam, ambassadeur voor de Vrijheid én adviseert de hoofdstad over kunst en cultuur. Maar Isis van der Wel (47) is bovenal een van de vrouwelijke pioniers in de elektronische dansmuziek. DJ Isis bracht haar jeugd voor het grootste gedeelte door in Goor en zit in 2022 dertig jaar in het vak. Binnenkort is ze weer in Twente. Voor een bijzonder optreden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.