Politieagenten en boa’s in Twente kunnen vanaf eind deze week boetes uitdelen bij overtreding van de coronamaatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieagenten en boa’s in Twente kunnen vanaf eind deze week boetes uitdelen bij overtreding van de coronamaatregelen. © Angeliek de Jonge

Corona-update | Oud-stadsdichter Hengelo (70) overleden aan virus, klappen voor regionale vakantieparken

ENSCHEDE - Het Twentse nieuws omtrent het coronavirus volgt zich in zo’n hoog tempo op, dat het bijna niet bij te benen is. Daarom maken we twee keer per dag een overzicht van de laatste regionale ontwikkelingen. Zo bent u snel helemaal bij.

Oud-stadsdichter Fred van de Ven uit Hengelo is dinsdag overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Hij is de vierde persoon in Twente die aan het virus overleed.

Fred van de Ven (70) was van 2008 tot 2010 stadsdichter van Hengelo. Hij is overleden op de corona-afdeling van het ziekenhuis. Het coronavirus heeft inmiddels vier levens geëist in Twente.

Boetes uitgedeeld

Politieagenten en buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) in Twente kunnen vanaf eind deze week boetes uitdelen bij overtreding van de nieuwe coronamaatregelen die het kabinet maandagavond afkondigde. Het wachten is op een nieuwe noodverordening, die waarschijnlijk vrijdag van kracht wordt.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.