De delegatie van NCPN Twente (en SP), voorafgaand aan de herdenking februaristaking. Vlnr. :Geki Luiten, Johnny Hagreis (SP), Corry Westgeest en Rik Min.
Volledig scherm
PREMIUM
De delegatie van NCPN Twente (en SP), voorafgaand aan de herdenking februaristaking. Vlnr. :Geki Luiten, Johnny Hagreis (SP), Corry Westgeest en Rik Min. © Marcel Israel

Corry Westgeest uit Enschede herdenkt Februaristaking al 45 jaar

ENSCHEDE/AMSTERDAM - Corry Westgeest uit Enschede bezocht dinsdag voor de 45ste keer de herdenking van de Februaristaking. Al sinds ze in 1975 lid werd van de Nieuwe Communistische Partij Nederland is ze er elk jaar bij op het Jonas Daniël Meijerplein in Amsterdam waar het monument ‘De Dokwerker’ staat. „Het gevaar van fascisme is weer levensgroot aanwezig.”

  1. Rodinne begint bakschooltje in Enschede: ‘Zodra het toetje op tafel komt, word ik gelukkig’
    PREMIUM

    Rodinne begint bakschool­tje in Enschede: ‘Zodra het toetje op tafel komt, word ik gelukkig’

    ENSCHEDE - Nadat Rodinne Dijkstra-Manuel een burn-out opliep stelde haar therapeut de levensvraag: ‘Wat maakt jou gelukkig?’ Er was maar een antwoord mogelijk: petit-fours, high teas, desserttafels en bruidstaarten maken! Met haar bedrijf Het Suikerhuisje heeft zij zich gespecialiseerd in zoete catering. Binnenkort voegt zij in de Performance Factory een nieuwe loot aan haar zoete imperium toe: Het Bakschooltje.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.