Suri Montoya is Cubaanse. Voor de liefde is ze naar Enschede verhuisd. Ze kookt nu authentiek Cubaans onder de noemer Cubalicious in een zogenoemde dark kitchen: je kunt er alleen afhalen of eten laten bezorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Suri Montoya is Cubaanse. Voor de liefde is ze naar Enschede verhuisd. Ze kookt nu authentiek Cubaans onder de noemer Cubalicious in een zogenoemde dark kitchen: je kunt er alleen afhalen of eten laten bezorgen. © Marieke Amelink

Cubaanse Suri begint afhaalrestaurant in Enschede: ‘Groenten uit blik komen mijn keuken niet in’

ENSCHEDE - „Goh, wat ruikt het hier lekker,” merkt de buurvrouw op als Suri Montoya thuis staat  te koken. Voor de liefde verhuist de Cubaanse in februari 2019 naar Enschede en ze weet direct indruk te maken met haar gerechten. Nu kan niet alleen haar gezin, maar iedereen genieten van haar empanadas, pittige vis en pulled pork dankzij haar eigen dark kitchen: Cubalicious.

  1. Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Het is het jaarlijkse hoogtepunt van de wijk: de Meimarkt Pathmos. Zaterdag werd die al weer voor de negentiende keer gehouden. Altijd gezellig, altijd duizenden bezoekers die over de kilometerlange rommelmarkt door de karakteristieke straten van Pathmos rondstruinen. Bewoners en verkopers van buiten de wijk hadden hun zolders weer flink uitgekamd en gelukkig werden er goede zaken gedaan. Mede dankzij de optredens op het Muziekplein dat bij de Meimarkt hoort, zat ook de muzikale stemming er als vanouds goed in.
    Enschede