D66-lid bedreigd in Enschede: ‘Hij zou mij ‘neer rammen’ als ik nog een woord zou zeggen’

VideoKandidaat Statenlid Janarthanan Sundaram van D66 werd afgelopen zaterdag tijdens de campagne in de binnenstad van Enschede bedreigd. Niet voor het eerst. Hij vertelt erover, omdat hij vindt dat dit niet normaal is. „Die agressie is nergens voor nodig.”

Janarthanan Sundaram doet aan wat hij zelf ‘ongediscrimineerd flyeren’ noemt. Dat houdt in dat hij op straat iedereen aanspreekt. Zwart, blank, man, vrouw, oud, jong. „Als ik alleen mensen opzoek die op mijzelf lijken, bereik ik de mensen die zeggen dat ze nooit bereikt worden ook nooit. Je moet uit je eigen bubbel komen, het gesprek aangaan.” 

  1. Jeugdige volleyballers uit Enschede klaar voor strijd op WK in Kroatië
    VIDEO

    Jeugdige volleybal­lers uit Enschede klaar voor strijd op WK in Kroatië

    ENSCHEDE - Ze zijn er klaar voor. Twaalf jongens van het Bonhoeffer College aan de Bruggertstraat in Enschede reizen deze week naar Poreč in het noorden van Kroatië. Daar begint zaterdag het WK Scholenvolleybaltoernooi voor spelers onder de 15. Het Bonhoefferteam is het enige jongensteam dat voor Nederland zal uitkomen tijdens dit WK. 1Twente ging maandagavond langs bij de laatste training in de Diekmanhal in Enschede.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.