Daniël de Vries is de founder van WellBased, een start-up die een methode heeft ontwikkeld om leerlingen in het voortgezet onderwijs beter te leren omgaan met zichzelf en met anderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniël de Vries is de founder van WellBased, een start-up die een methode heeft ontwikkeld om leerlingen in het voortgezet onderwijs beter te leren omgaan met zichzelf en met anderen. © Emiel Muijderman

Daniël uit Enschede gebruikte zijn pestverleden om een succesvol bedrijf op te starten: ‘Niemand hielp me, dat raakte me het meest’

ENSCHEDE/NIJVERDAL - Een ruzie na een gymles verandert plotsklaps het leven van Daniël de Vries. Vanaf dat moment stopt het pesten niet meer en zit hij veertien jaar lang niet goed in zijn vel. Dankzij een bijzondere docent vindt de Enschedeër zijn geluk terug en geeft zij hem onwetend het duwtje in de rug voor zijn succesvolle start-up WellBased.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.