Volledig scherm
PREMIUM
Rosita van der Kruk maakt samen met Evert Weber in Twentse Foodhal doorstart met kookstudio Kook en Co, onder naam Verrassende Tafel. © Annina Romita

De Verrassende Tafel nieuwkomer in Twentsche Foodhal

ENSCHEDE - Met De Verrassende Tafel heeft de Twentsche Foodhal er een gebruiker bij. In het kooklokaal zet dit bedrijf de workshops voort van de gestopte kookstudio Kook & Co.

René Kolkman zag geen financiële basis verder te gaan met Kook & Co aan de Noorderhagen, maar zat nog wel met reserveringen voor zijn kookstudio. Rosita van der Kruk en Ernst Weber, die eerder voor Kook & Co werkten, hebben ze met hun De Verrassende Tafel overgenomen en zorgen daarmee min of meer voor een doorstart.

  1. ING en gemeente Enschede praten weer over bankgebouw aan Boulevard

    ING en gemeente Enschede praten weer over bankgebouw aan Boulevard

    ENSCHEDE - De gemeente Enschede en de ING-bank zijn weer met elkaar in gesprek over de aankoop van het bankgebouw aan de Boulevard 1945. Tot nu toe verliepen die gesprekken via een advocaat, maar blijkbaar is de kou uit de lucht. „We hebben goede gesprekken met de ING”, aldus wethouder Jeroen Diepemaat. Hij verwacht dat het laatste puzzelstukje dat past in het immense bouwplan Kop van de Boulevard op niet al te lange termijn gelegd gaat worden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.