Café Jansen en Janssen heeft op de Oude Markt de primeur met verwarmde stoelkussens op het terras. De heaters aan de muur kunnen dus uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Café Jansen en Janssen heeft op de Oude Markt de primeur met verwarmde stoelkussens op het terras. De heaters aan de muur kunnen dus uit. © Reinier van Willigen

Dit hebben Lionel Messi en café Jansen en Janssen uit Enschede gemeen

MET VIDEOENSCHEDE - Ze hebben er even op moeten wachten, maar deze woensdag kunnen klanten van café Jansen en Janssen in Enschede genieten van de verwarmde kussens op het terras. Dure gasverslindende heaters weg, verwarmde kussens er in. En het mooie is dat het bedrijf dat de kussens levert ook de dure billen van stervoetballer Lionel Messi al heeft verwarmd.

  1. Ongekende politieactie rond criminele telefoondienst: invallen op 79 plekken, 42 verdachten opgepakt
    Update

    Ongekende politieac­tie rond criminele telefoon­dienst: invallen op 79 plekken, 42 verdachten opgepakt

    Met een mega-operatie legde de politie vrijdag opnieuw een versleutelde telefoondienst voor criminelen aan banden. Verspreid over Nederland, België en Duitsland werden bijna tachtig adressen doorzocht. Het leidde tot de vondst van drugslabs, vuurwapens en miljoenen aan contant geld. De politie bleek vijf maanden mee te hebben gelezen met de berichten die zijn verstuurd bij telefoondienst Exclu.

In samenwerking met indebuurt Enschede