Een 26-jarige Enschedeër is veroordeeld voor een poging doodslag met een mes tot 2 jaar cel en tbs. Na de steekpartij schepte hij in drillrapvideo’s op over zijn daad. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 26-jarige Enschedeër is veroordeeld voor een poging doodslag met een mes tot 2 jaar cel en tbs. Na de steekpartij schepte hij in drillrapvideo’s op over zijn daad. Foto ter illustratie. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Drillrapper Shaquille J. (26) krijgt tbs voor bijna fatale steekpartij in binnenstad Enschede, ‘heeft zijn kansen verspeeld’

ALMELO/ENSCHEDE _ Quinn (17) zat op een paaltje te wachten in het centrum van Enschede toen Shaquille J. hem uit het niets in zijn buik stak met een mes. Voor deze ‘lichtzinnige’ poging tot doodslag veroordeelt de rechtbank in Almelo de 26-jarige Enschedeër tot een celstraf van twee jaar en tbs met dwangverpleging.

  1. Tubantia zet op 15 april de deuren open: ‘Jullie doen er voor ons toe’
    PREMIUM
    op de redactie

    Tubantia zet op 15 april de deuren open: ‘Jullie doen er voor ons toe’

    Op onze redactie is het vaak een levendige boel. De online redacteuren zijn druk om bezoekers van app en website het laatste nieuws als eerste te brengen. Verslaggevers lopen al bellend over de redactievloer, degene aan de andere kant van de lijn stevig ondervragend. En de collega’s van vormgeving buigen zich over de nog lege krantenpagina’s van de volgende dag en de vraag hoe de verhalen daar weer een mooie plek kunnen krijgen.

In samenwerking met indebuurt Enschede