Volledig scherm
© Nout Peper

Dump hier uw afvalfoto's uit Enschede

MELDPUNT DIFTARENSCHEDE - Doet u enorm uw best om afval te scheiden? Ziet u met verlangen uit naar omgekeerd inzamelen waardoor u met een zakje restafval naar ondergrondse containers moet brengen? Ergert u zich een ongeluk over de troep die rond de containers wordt geplaatst, zwerfafval en dumpingen in het buitengebied? 

Enschede en diftar. Op dit moment is het nog geen gelukkig huwelijk. De Newsroom, het samenwerkingsverband tussen TV Enschede FM en de stadsredactie van TCTubantia, nodigt u uit mee te doen aan het maken van een collage over de uitwerking van diftar in Enschede.

U kunt foto's insturen van gewenste en ongewenste vuilstort, situaties die u in de stad aantreft en met afval te maken hebben. U kunt uw foto's ter plaatse op onze website plaatsen zodat we een beeld krijgen van de problemen in heel Enschede. Wilt u bij de foto een omschrijving maken en vertellen op welke locatie de foto is gemaakt. Verder is toezending geheel anoniem.

De Twentsche Courant Tubantia biedt ook haar lezers de optie om overzichtelijk te zien hoeveel en wanneer er foto's zijn ingeleverd bij ons. Klik daarvoor op de link: Download dumpgegevens (excel-bestand)

Click here to load this Caspio Cloud Database

Tip: klik op de oranje bolletjes voor de foto en zoom in voor meer detail.

  1. Stationszanger Hans haalt optreden in Enschede mogelijk in
    Video

    Stations­zan­ger Hans haalt optreden in Enschede mogelijk in

    Stationszanger Hans Jansen trok dinsdag door het land om op alle stationspiano's te spelen. Het gemaakte schema voor zijn recordpoging verliep uitstekend, tot na het optreden in Arnhem een trein met pech roet in het eten gooide. De Zwollenaar besloot last-minute het optreden in Enschede af te blazen en pakte de trein naar Zwolle om de drie resterende optredens nog te kunnen verzorgen. De Stentor sprak daags na de recordpoging met de Zwollenaar.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.