Volledig scherm
© Nout Peper

Dump hier uw afvalfoto's uit Enschede

MELDPUNT DIFTARENSCHEDE - Doet u enorm uw best om afval te scheiden? Ziet u met verlangen uit naar omgekeerd inzamelen waardoor u met een zakje restafval naar ondergrondse containers moet brengen? Ergert u zich een ongeluk over de troep die rond de containers wordt geplaatst, zwerfafval en dumpingen in het buitengebied? 

Enschede en diftar. Op dit moment is het nog geen gelukkig huwelijk. De Newsroom, het samenwerkingsverband tussen TV Enschede FM en de stadsredactie van TCTubantia, nodigt u uit mee te doen aan het maken van een collage over de uitwerking van diftar in Enschede.

U kunt foto's insturen van gewenste en ongewenste vuilstort, situaties die u in de stad aantreft en met afval te maken hebben. U kunt uw foto's ter plaatse op onze website plaatsen zodat we een beeld krijgen van de problemen in heel Enschede. Wilt u bij de foto een omschrijving maken en vertellen op welke locatie de foto is gemaakt. Verder is toezending geheel anoniem.

De Twentsche Courant Tubantia biedt ook haar lezers de optie om overzichtelijk te zien hoeveel en wanneer er foto's zijn ingeleverd bij ons. Klik daarvoor op de link: Download dumpgegevens (excel-bestand)

Click here to load this Caspio Cloud Database

Tip: klik op de oranje bolletjes voor de foto en zoom in voor meer detail.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.