Volledig scherm
© Nout Peper

Dump hier uw afvalfoto's uit Enschede

EEN JAAR MELDPUNT DIFTARENSCHEDE - 29 augustus 2018 is het precies een jaar geleden dat de Twentsche Courant Tubantia in samenwerking met 1Twente Enschede meldpunt diftar opstartte. Via het meldpunt wordt een ware collage gemaakt over de uitwerking van diftar in Enschede. 

Eind augustus wordt de balans opgemaakt: hoeveel foto's zijn er in zijn totaliteit ingestuurd? Hoe zit het met diftar in Enschede? Is de situatie verbeterd?

Dus doet u enorm uw best om afval te scheiden? Ziet u met verlangen uit naar omgekeerd inzamelen waardoor u met een zakje restafval naar ondergrondse containers moet brengen? Ergert u zich een ongeluk over de troep die rond de containers wordt geplaatst, zwerfafval en dumpingen in het buitengebied? 

Dan kunt u foto's insturen van gewenste en ongewenste vuilstort, situaties die u in de stad aantreft en met afval te maken hebben. U kunt uw foto's ter plaatse op onze website plaatsen zodat we een beeld krijgen van de problemen in heel Enschede. Wilt u bij de foto een omschrijving maken en vertellen op welke locatie de foto is gemaakt. Verder is toezending geheel anoniem.

De Twentsche Courant Tubantia biedt ook haar lezers de optie om overzichtelijk te zien hoeveel en wanneer er foto's zijn ingeleverd bij ons. Klik daarvoor op de link: Download dumpgegevens (excel-bestand)

Click here to load this Caspio Cloud Database

Tip: klik op de oranje bolletjes voor de foto en zoom in voor meer detail.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.