Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf hier is het duidelijk; rechtdoor naar de N18. Maar vanuit het centrum van Enschede is het zoeken. © Sem van der Wal

Dwalen door Enschede in zoektocht naar nieuwe N18

ENSCHEDE - Automobilisten die Enschede niet al te goed kennen hebben problemen met het vinden van de nieuwe N18. Borden geven de weg nog niet aan, met dwalende automobilisten als gevolg. De Nationale Bewegwijzeringsdienst belooft beterschap.

Danielle Jolink uit Dinxperlo ondervond het aan den lijve. Na een dag studie aan het Saxion stapte ze in haar auto, klaar om sneller dan voorheen thuis te zijn. „Want de nieuwe N18 is echt fijn”, merkte ze op de heenweg.

  1. Volkswijk in Enschede eert
mr. en mrs. Pathmos postuum
met Willem en Betsie Van Voorstplein

    Volkswijk in Enschede eert mr. en mrs. Pathmos postuum met Willem en Betsie Van Voorst­plein

    ENSCHEDE - Tijdens de jaarlijkse Meimarkt in Pathmos hebben buurtbewoners zaterdagmiddag een speciaal postuum eerbetoon gebracht aan het Willem en Betsie van Voorst, het echtpaar dat in het verleden ontelbare vrijwilligersfuncties vervulde in en voor de volkswijk in Enschede. Ruim twee maanden na het overlijden van Betsie (71) en ruim vier jaar na de dood van Willem werd op het plein voor hun oude woning het groene bord Willem en Betsie van Voorstplein onthuld door hun dochter.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.