Een tiental leden van Facebookgroep De Vrije Tukkers verzamelde zich zaterdag op het Ei van Ko voor een georganiseerde tegengeluid tegen de 1,5 meter samenleving.
Volledig scherm
PREMIUM
Een tiental leden van Facebookgroep De Vrije Tukkers verzamelde zich zaterdag op het Ei van Ko voor een georganiseerde tegengeluid tegen de 1,5 meter samenleving. © Lars Smook

Eerste Twentse tegengeluid tegen 1,5 metersamenleving bij protest in Enschede

ENSCHEDE - Een groots aangekondigde demonstratie tegen de 1,5 metersamenleving? Nee, de vorige week opgerichte Facebook-protestgroep De Vrije Tukkers wil geen Malieveld-taferelen. 

  1. Enschedeër zonder rijbewijs en onder invloed van cocaïne achter het stuur, hoort in cel dat hij leukemie heeft

    Enschedeër zonder rijbewijs en onder invloed van cocaïne achter het stuur, hoort in cel dat hij leukemie heeft

    ALMELO/ENSCHEDE - Het kost agenten op 30 april jongstleden veel moeite om Erik van ‘t O. in zijn auto aan de kant te krijgen. De 50-jarige Enschedeër is niet van plan om te stoppen en doet alle moeite om een aanhouding te voorkomen. Met hoge snelheid scheurt hij door de stad en aarzelt niet om een stilstaande vuilniswagen via de stoep in te halen. Een man die op de stoep loopt kan nog met moeite voor de aanstormende van ‘t O. wegspringen. Als hij wordt aangehouden blijkt dat van ‘t O. onder invloed is van cocaïne.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.