Herman Meijer in de parkeergarage op de plek waar de oplaadpunten zouden komen. Er is wel een kabel maar geen oplaadpunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Meijer in de parkeergarage op de plek waar de oplaadpunten zouden komen. Er is wel een kabel maar geen oplaadpunt. © Cees Elzenga/hetoog.nl

Eigen oplaadplek voor Enschedese automobilist Herman lijkt een kwestie van de lange adem

ENSCHEDE - Enschedeër Herman Meijer woont sinds 2016 in een huurappartement aan de Brouwerijstraat op Roombeek. Bij zijn huurflat hoort een eigen parkeerplek in de belendende parkeergarage. Meijer beschikt over een plug-in hybride auto. Maar in de acht etages tellende parkeergarage is nog altijd geen oplaadpunt voor elektrische auto’s. 

  1. Afghanistan-veteranen komen bij elkaar in Enschede: ‘We hebben de ellende én hoop geproefd’
    PREMIUM

    Afghanis­tan-veteranen komen bij elkaar in Enschede: ‘We hebben de ellende én hoop geproefd’

    ENSCHEDE - In no-time braken de Taliban alles af wat waardevol is. De beelden uit Afghanistan komen hard binnen bij John de Jong, een veteraan uit Enschede die meehielp aan het herstel van vrede en democratie in het verscheurde land. Nu die verworvenheden aan scherven liggen, neemt hij met twee makkers het initiatief voor een bijeenkomst voor Afghanistan-veteranen, deze vrijdagavond op de vliegbasis. „We willen gevoelens delen.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.