Camera aan de Lage Bothofstraat in Enschede waarvan de politie de beelden gebruikte in het onderzoek naar de viervoudige moord.
Volledig scherm
PREMIUM
Camera aan de Lage Bothofstraat in Enschede waarvan de politie de beelden gebruikte in het onderzoek naar de viervoudige moord. © Reinier van Willigen

Eigenaren camerabeelden schrikken: ‘Mijn adres staat in dossier moordenaars’

viervoudige moordENSCHEDE - Eigenaren van beveiligingscamera’s, waarvan de recherche beelden heeft gebruikt in het onderzoek naar de viervoudige moord in Enschede, zijn flink geschrokken van het feit dat hun adressen voorkomen in het strafdossier. Het tast hun gevoel van veiligheid aan, terwijl ze juist hoopten dat de apparatuur hun gevoel van veiligheid zou vergroten.

 1. Een e-bike aanschaffen is geen makkie ‘Lastig om aan een gangbaar model van Gazelle of Batavus te komen’

  Een e-bike aanschaf­fen is geen makkie ‘Lastig om aan een gangbaar model van Gazelle of Batavus te komen’

  EIBERGEN – Fietsen en wandelen zijn populair in coronatijd. De huidige crisis heeft fietsenwinkel Profile Bleumink in Eibergen geen windeieren gelegd. „Wij varen eigenlijk wel bij corona”, zegt medewerker Wouter Emsbroek als hij terugblikt op het afgelopen jaar. Het is tegelijkertijd een wrange constatering. Want Bleumink voelt mee met de noodlijdende ondernemers, die zwaar getroffen worden door de coronacrisis.

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Melkwagen gekanteld tussen Delden en Goor, weg vol melk
  Play

  Melkwagen gekanteld tussen Delden en Goor, weg vol melk

 2. De Graafschap stelt promotie uit door gelijkspel bij Ajax
  Play

  De Graafschap stelt promotie uit door gelijkspel bij Ajax

Enschede e.o.