Deze zondag stonden er al weer lange rijen voor de Duitse tankstations, zoals hier in Gronau
Volledig scherm
Deze zondag stonden er al weer lange rijen voor de Duitse tankstations, zoals hier in Gronau © Dennis Bakker/ News United

Einde aan testplicht: vanaf vandaag weer ‘ohne Probleme’ de grens over

pollGoed nieuws voor Duitsland-liefhebbers: er komt vandaag een einde aan de negatieve testplicht die vanaf begin april gold. Korte bezoekjes over de grens voor tanken, boodschappen of eten zijn daardoor weer mogelijk.

  1. Dit kun je komend weekeinde doen in Enschede: kunst,  hoogvliegers en met een handdoekje naar de naturistencamping

    Dit kun je komend weekeinde doen in Enschede: kunst, hoogvlie­gers en met een handdoekje naar de naturisten­cam­ping

    Twintig zieke of gehandicapte kinderen kiezen op zaterdag 10 juni op Twente Airport met het vliegtuig het luchtruim kiezen tijdens Wheels and Wings op en rond het vliegveldterrein. Even de zorgen van alledag vergeten, dat wat de organisatie van Wheels and Wings wil voor de kinderen. Naast de vluchten boven Twente kunnen kinderen op Twente Airport op de foto met een Ferrari of andere bezienswaardige sportwagen. Ook wordt met vijftig auto’s vanaf het vliegveld de rally Ronken en Vonken gereden. De tocht van 150 kilometer voert door delen van Twente en doet een groot aantal markante plekken aan in de regio. De finish en feestelijke afsluiting is later weer op het vliegveld.
    Enschede