Volledig scherm
De Aldi aan De Posten, inmiddels is de discount-supermarkt verhuisd naar Winkelcentrum Zuid. © Frans Nikkels

Enschede krijgt een vierde vestiging van Action

ENSCHEDE - In de oude vestiging van discount-supermarkt Aldi aan De Posten komt een Action. De goedkope winkelketen opent de deuren voor het eerst op zaterdag 12 januari. 

Het winkelpand aan De Posten staat leeg sinds de Aldi begin november een nieuwe vestiging opende in Winkelcentrum Zuid. De Action aan De Posten wordt de vierde vestiging van de keten in Enschede. De andere filialen zitten aan de Boulevard 1945, op het Miro Center aan de Gronausestraat en op Woonplein Schuttersveld. Deze laatste locatie is tevens de grootste Action van Nederland. 

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Vragen Burgerbelangen over werkwijze meldkamer Twente

    Vragen Burgerbe­lan­gen over werkwijze meldkamer Twente

    ENSCHEDE - De politieke partij Burgerbelangen Enschede vraagt zich af waarom de Veiligheidsregio Twente burgers niet nadrukkelijker heeft geïnformeerd over de brand in de kerncentrale bij Lingen. De lokale partij heeft twijfels over de handelwijze van de meldkamer die namens de Veiligheidsregio informatie verstrekt. Raadslid Ben Sanders wil van het college van Burgemeester en Wethouders van Enschede weten of de werkwijze van de meldkamer rond dit incident wordt geëvalueerd.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.