Volledig scherm
De Aldi aan De Posten, inmiddels is de discount-supermarkt verhuisd naar Winkelcentrum Zuid. © Frans Nikkels

Enschede krijgt een vierde vestiging van Action

ENSCHEDE - In de oude vestiging van discount-supermarkt Aldi aan De Posten komt een Action. De goedkope winkelketen opent de deuren voor het eerst op zaterdag 12 januari. 

Het winkelpand aan De Posten staat leeg sinds de Aldi begin november een nieuwe vestiging opende in Winkelcentrum Zuid. De Action aan De Posten wordt de vierde vestiging van de keten in Enschede. De andere filialen zitten aan de Boulevard 1945, op het Miro Center aan de Gronausestraat en op Woonplein Schuttersveld. Deze laatste locatie is tevens de grootste Action van Nederland. 

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Enschedese frotteur wil zo snel mogelijk naar huis

    Enschedese frotteur wil zo snel mogelijk naar huis

    ENSCHEDE/ZWOLLE - Hij staat regelmatig klaar om te vertrekken uit de gevangenis, zijn bezittingen bij elkaar gepakt. Bilent Ç. (56), ook wel bekend als de ‘Enschedese frotteur’ wil maar één ding; naar huis en het liefst vandaag nog. Ç. werd vorig jaar door de rechtbank in Almelo veroordeeld voor het betasten van zeker 7 vrouwen in Enschede. Het was niet zijn eerste veroordeling en de Almelose rechters legden hem 8 maanden cel en tbs met dwangverpleging op. Woensdag diende zijn hoger beroep in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.