Marc ter Huerne van bouwbedrijf Renshof op het Van Heekplein, waar het bedrijf onlangs een boete van maar liefst 1200 euro kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc ter Huerne van bouwbedrijf Renshof op het Van Heekplein, waar het bedrijf onlangs een boete van maar liefst 1200 euro kreeg. © Emiel Muijderman

Enschede maakt bouwers binnenstad leven zuur met torenhoge bestuurlijke boetes

ENSCHEDE - Even wat bouwmaterialen afleveren voor een verbouwinkje in Enschede centrum? Dat kost dan vier weken voor een vergunningaanvraag, of 1200 euro boete. Twentse aannemers zijn verontwaardigd.

  1. Veroordeelde ‘snelwegschutter’ uit Enschede wordt definitief vervolgd voor schietpartij bij de Netto Tank

    Veroordeel­de ‘snelweg­schut­ter’ uit Enschede wordt definitief vervolgd voor schietpar­tij bij de Netto Tank

    ENSCHEDE/ALMELO - ‘Snelwegschutter’ Abdirahinan A. (27) uit Enschede wordt definitief vervolgd voor zijn rol in de schietpartij bij de Netto Tank aan de Buurserstraat op 22 november vorig jaar. A., die begin dit jaar nog werd veroordeeld voor de schietpartij op de Westerval in Enschede, staat in november voor de rechter in Almelo. Dat bevestigde officier van justitie Naim Menouar dinsdag.
  2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.