Volledig scherm
Van de VW Scirocco bleef weinig meer over © Erwin Waanders

Enschedeër looft forse beloning uit voor tips na autobrand

ENSCHEDE - De eigenaar van de Volkswagen Scirocco die in de nacht van dinsdag op woensdag in Enschede door brand werd verwoest looft een beloning uit van 5000 euro voor de gouden tip die leidt naar de daders van de brandstichting.

Zijn peperdure wagen werd door de brand in de Bandoengstraat volledig vernield. De eigenaar heeft op Facebook een bericht geplaatst waarin hij mensen vraagt om zich te melden als ze meer weten over de autobrand.

Hij zou woensdag de wagen inruilen voor een Mercedes C63 AMG, maar door de brand gaat dat feestje niet door. De schade loopt in de tienduizenden euro’s.

  1. Dolly Dots tien jaar na overlijden Ria toch weer op tournee, ook in Enschede en Almelo

    Dolly Dots tien jaar na overlijden Ria toch weer op tournee, ook in Enschede en Almelo

    ENSCHEDE/ ALMELO - Haren touperen, felle oogschaduw op en de beenwarmers kunnen ook weer uit de kast: de Dolly Dots zijn terug. Patty Zomer, Angela Groothuizen, Ether Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla (Sjeel) Kramers beginnen dit najaar aan een theatertournee langs dertig steden. Op 2 december 2020 treden ze op in het Enschedese Wilminktheater. Volgend jaar, 8 januari 2021 treden ze op in Theaterhotel Almelo.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.