Volledig scherm
© anp

Enschedese (34) op klaarlichte dag mishandeld

ENSCHEDE/DEVENTER - Een 34-jarige vrouw uit Enschede is maandagmiddag mishandeld in Deventer. De vrouw kreeg ruzie met een 45-jarige Deventenaar, waarna er rake klappen vielen.

Het conflict vond plaats tussen 14.00 en 16.00 uur in de omgeving van de Rielerweg en Rozengaarderweg. De politie laat weten dat de man en de vrouw bekenden van elkaar zijn, maar wil niets zeggen over de aanleiding van de ruzie.

Aangifte

De vrouw kreeg bij de ruzie rake klappen en deed aangifte. Daarop hield de politie een 45-jarige man uit Deventer aan als verdachte. Om een beter beeld van de situatie te krijgen zoekt de politie nog naar getuigen van de mishandeling.

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.