Het meerendeel van de winkels in het centrum van Enschede houdt haar deuren gesloten. Enschedese ondernemers verenigen zich in een online platform om klanten in coronatijd ook online te bedienen. Alle binnenstad ondernemers doen mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Het meerendeel van de winkels in het centrum van Enschede houdt haar deuren gesloten. Enschedese ondernemers verenigen zich in een online platform om klanten in coronatijd ook online te bedienen. Alle binnenstad ondernemers doen mee. © Lars Smook

Enschedese binnenstadondernemers beginnen een bol.com voor boodschappen

ENSCHEDE - De binnenstadondernemers in Enschede bundelen in de coronacrisis hun krachten. Vanaf 1 april kunnen inwoners terecht op het online platform KoopInEnschede.nl waar ze kunnen bestellen, betalen en bezorgen.

  1. Was brand in Enschedees appartementencomplex een aanslag of de daad van een verwarde man?
    PREMIUM

    Was brand in Enschedees appartemen­ten­com­plex een aanslag of de daad van een verwarde man?

    ENSCHEDE/ALMELO - Bij de 112-meldkamer komt op 25 maart dit jaar, midden in de nacht een paniektelefoontje binnen. Het is een bewoner van een appartement in het vroegere Arkekantoor aan de Dr. Benthemstraat in Enschede. De man zit vast in zijn woning die vol rook staat, ademhalen is bijna niet mogelijk. De woning uit vluchten lukt niet, het is de voordeur is die in lichterlaaie staat. De bewoner is slachtoffer van een doelbewuste aanslag op zijn leven, concludeert officier van justitie Pol vrijdag voor de rechtbank. Hij eist zes jaar cel tegen de aanslagpleger, een oud-inwoner van Enschede, Mohammad A. (22).

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.